Переселенців з Луганщини у Хмельницькому прийматимуть лікарі Червоного Хреста (адреса)

Лікарі Червоного Хреста прийматимуть переселенців з Луганщини у Хмельницькому 28 червня. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 27 червня.  

"У середу, 28 червня, у гуманітарному хабі Гірської громади у Хмельницькому лікарями Червоного Хреста буде проведено прийом переселенців. – сказано в повідомленні. – До складу мобільної медико-психологічної бригади увійдуть сімейний лікар, невролог, психолог".

Уточнюється, що вони вимірюватимуть рівень цукру у крові (натще), артеріальний тиск, сатурацію крові та видаватимуть ліки.

Зазначений проєкт у Хмельницькій області спільно реалізують Норвезький Червоний Хрест та Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України. У рамках проєкту надається медична допомога внутрішньо переміщеним особам у населених пунктах Хмельницької області. Зокрема, огляд, діагностика, направлення до фахівців.

Всі послуги безоплатні, надаються за місцем розміщення внутрішньо переміщених осіб без попереднього запису.

Адреса хабу: вул. Кам’янецька, 122.

Раніше повідомлялось, що переселенців з Луганщини в Києві консультуватимуть із питань соціальної та психологічної допомоги (адреса, графік).

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті