Ломаченко здобув звання чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Український боксер Василь Ломаченко переміг австралійця Джорджа Камбососа у чемпіонському бою за звання володаря поясу чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF. Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Перші два раунди поєдинку пройшли на користь українського боксера. Ломаченко завдавав супернику більше ударів і навіть декілька разів пробивав блок Камбососа.

У наступних двох раундах Камбосос почав частіше відкриватися, однак Ломаченко не збавляв обертів і завдав декількох успішних комбінацій ударів.

Згодом, у п'ятому раунді Ломаченко вдарив у голову Камбососа, австралієць ледь не відправився у нокдаун, але втримався на ногах і продовжив бій без відрахунку рефері. Надалі австралієць намагався відповідати, проте кінцівку раунду активніше провів саме український боксер.

У восьмому раунді Камбосос отримав розсічення брови після удару Ломаченка. 

Нарешті в 11-му раунді Ломаченко здобув перемогу над Камбососом достроково: спершу відправив у нокдаун, а потім - ще в один, після чого бій було завершено.

У результаті бою переможець з України здобув вакантний титул чемпіона світу IBF (Міжнародної боксерської федерації) в легкій вазі (до 61,2 кг).

Ломаченко вперше за чотири роки став чемпіоном світу з боксу, у 2020 році він втратив це звання у поєдинку з Теофімо Лопесом.

Нагадаэмо, раныше Ломаченко втратив першу позицію в рейтингу WBO

Як повыдомлялося, український боксер-професіонал Василь Ломаченко потрапив до реєстру державних зрадників, який веде рух "Чесно".

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті