Зеленський повідомив, про що Залужний та Буданов говорили на засіданні Ставки

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якій заслухав доповіді Головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного та голови ГУР Міноборони Кирила Буданова. Про це голова держави повідомив у своєму телеграм-каналі 3 січня.

"Провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Валерій Залужний доповів про обстановку на основних напрямках фронту. Про ймовірні кроки агресора в найближчий період ішлося в доповіді Кирила Буданова", - написав Зеленський.

За його словами, також обговорювалися питання забезпечення ЗСУ боєприпасами та преміювання військовослужбовців.

"Ще і ще раз опрацювали питання забезпечення нашої армії технікою та боєприпасами. Окремо обговорили грошове забезпечення й преміювання військовослужбовців", - зазначив президент.

"Робимо все, щоб 2023-й став роком перемоги. Слава Україні!", - резюмував Зеленський.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський провів спеціальну нараду із членами РНБО та інших відомств, на якій обговорювалися тенденції 2023 року.

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті