Зеленський розповів, коли путін шукатиме діалогу з Україною

Президент України Володимир Зеленський заявив, що коли Україна вийде на адміністративний кордон з тимчасово окупованим українським півостровом Крим, тоді президент РФ путін, ймовірно, буде змушений "шукати діалогу". Про це Зеленський заявив в інтерв'ю ABC News. 

"Це абсолютно зрозуміла, логічна риторика, що в той момент, коли Україна вийде на адміністративний кордон з тимчасово окупованим українським півостровом Крим, дуже ймовірно, що Путін буде змушений шукати діалог з цивілізованим світом, на відміну від того, як це було до повномасштабного вторгнення, бо він буде ослаблений. Він шукатиме інші шляхи, можливо, дипломатичні", — наголосив Зеленський.

Президент переконаний, що війна повинна закінчитися справедливістю і миром, відновленням територіальної цілісності України.

"Чому? Тому що закінчення гарячої фази війни й заморожування конфлікту не означатиме закінчення війни", — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував ситуацію з контрнаступом ЗСУ. 

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті