Рашисти не припиняють обстрілів населених пунктів Куп'янського та Чугуївського районів Харківщини

Минулої доби ворог продовжував обстріли прикордонних населених пунктів Куп'янського та Чугуївського районів Харківщини. Про це у Телеграм повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Вчора зранку ворог завдав ракетного удару по Куп'янську. Пошкоджено житловий будинок. Внаслідок повторного обстрілу міста, який стався після 21:30, було пошкоджено ще один приватний будинок, сталася масштабна пожежа. У с. Подоли Куп'янського району пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди. Внаслідок обстрілу с. Синельникове Вовчанської громади Чугуївського району також пошкоджено житловий будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих", - повідомив Синєгубов. 

Він додав, що в області триває гуманітарне розмінування: за добу піротехніки ДСНС знешкодили 14 вибухонебезпечних предметів.

"На лінії зіткнення бійці ЗСУ міцно тримають позиції та дають відсіч усім спробам окупантів покращити своє тактичне положення. Ворог несе втрати. Віримо в ЗСУ та перемогу України!", - зазначив глава області.

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті