Іран збирається передати РФ нові дрони "Arash-2" та ракети – ГУР

Іран має намір передати російським окупантам нові безпілотники "Arash-2", а також ракети класу "земля-земля". Про це 24 жовтня повідомляє Головне управління розвідки України.

"Влада Ірану планує відправити нову групу радників для надання допомоги ЗС РФ у бойовому застосуванні нового типу БПЛА - "Arash-2" та іранських ракет класу "земля-земля". Їхні поставки планується розпочати вже найближчим часом", - повідомили українські розвідники.

Продовжують іранці та відправлення радників Корпусу вартових ісламської революції, які мають допомагати росіянам із бойовим застосуванням безпілотників "Shahed-136" та "Mohajer-6". Також ці радники мають допомогти удосконаленню цих БПЛА.

Окремо у ГУР зазначили, що росіяни не можуть навіть забезпечити своїх мобілізованих амуніцією. Саме тому іранці також починають передачу ЗС РФ бронежилетів та шоломів.

"Найближчим часом запланована передача 3000 одиниць бронезахисту – 1500 бронежилетів, 1500 шоломів виробництва "Milad" (Іран). Зараз іранська амуніція знаходиться на складі 1061 центру матеріально-технічного забезпечення 3 мотострілецької дивізії (Солоті/Валуйки Білгородської області)", - повідомили спеціалісти ГУР.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що Ізраїль розбомбив місце збирання іранських безпілотників у Сирії.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті