Вісім "чмобіків" зі зброєю втекли з-під окупованого Луганська - добігли аж до Підмосков'я

У Підмосков'ї затримали вісьмох мобілізованих російських військовослужбовців, які дезертували із підрозділу ЗС РФ на окупованому Донбасі. Про це пишуть російські ЗМІ.

Зазначається, що 8 чоловіків віком від 20 до 44 років прийшли до відділу поліції у Подільську з автоматами та кулеметами, заявивши, що хочуть здати зброю. Усі, хто приїхав у відділ, були мобілізовані для війни проти України в Калінінградській області і після навчання направлені під окупований Луганськ.

Співробітники поліції викликали на місце військових слідчих і ті відправили дезертирів до однієї з військових частин Підмосков'я. Там вони й чекатимуть на рішення слідчих.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті