Окупанти у Кадіївці дорікнули волонтеру й військовому ЗСУ "Східному" могилами батьків

Російські окупанти знайшли могили батьків українського військового й волонтера "Східного" в Кадіївці (Стаханові) на Луганщині, "прикрасили" їх триколором та попрікнули тим, що могили недоглянуті. Про це, розмістивши скріни повідомлення окупантів, сам "Східний" повідомив у Телеграм 2 лютого.

"Жалюгідні убозтва в особі стахановських зрадників України, фсбшних щурів та інших манкуртів різного ґатунку, втомлені воювати в коментарях під моїми постами, знайшли для себе новий фронт - відіграватися на могилах моїх батьків, - написав "Східний". - Не полінувавшись, знайшли поховання моєї рідні та притягли туди вінки в триколорі і свою трисмугову ганчірку, надіславши фотографії мені в личку. Що тут можна сказати? Гідний вчинок. Коли нічого не можуть зробити з живими - йдуть до мертвих. Шлях для справжніх солдатів удачі. А дорікнути в тому, що я не можу доглянути могили батьків в окупованому місті, куди мені шлях закритий, а близьких більше немає - самим не смішно? При цьому так і не розібравшись, що за весь цей час ні гривні, ні долара, ні рубля від мене не пішло на ту територію за що-небудь, та й людей я так підставляти не збираюся... Ну, а що стосується цих клоунів - добре, що вони прицінилися у вінках, це вже їм явно знадобиться. Утім, могили моїх батьків на фото мають в десятки разів кращий вигляд, ніж могили тисяч стаханівчан, які віддали життя за цей триколор і здохли, як собаки в полях".

Раніше повідомлялось, що в Кадіївці школярів на класних годинах окупанти лякають перспективою бути "завербованими" і сісти до в'язниці за "екстремізм".

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті