"Йде гра резервів". Воїни 46-ї бригади знають, "хто програє літню кампанію"

Воїни 46-ї Окремої аеромобільної бригади ЗСУ у своєму Телеграм-каналі підтверджують, що село Роботине Запорізької області звільнено, тепер "орки намагаються створювати активність на півдні, але це скоріше вже імітація".

"Наступне - Новопрокопівка і швидше за все на цьому все. Далі основна лінія оборони русні. Плюс надто глибокий клин у районі Роботине = це можливість окупантам вдарити нам у фланг із районів Копані та Новофедорівки. І ми, або починаємо розширювати фронт у районі Нестерянка-Копані та Білогір'я, або отримуємо те, що могли отримати в Бахмуті - флангове охоплення з оточенням", - пояснюють воїни.

Вони підкреслюють, що "противник зараз нарощує на цьому напрямку людей і техніку, прибувають постійно - пов'язано це з бажанням посилити оборону або резерв для флангових ударів по нас, невідомо".

"Але вже добре, що це ми бачимо. Чекаємо", - вказується у повідомленні.

"Треба розуміти, що ми бачимо тільки наш "окоп". Попри прибуття резервів, вони ні в кого не безмежні. І наш ГШ бачить ситуцію ширше, ніж ми, і може спокійно організувати пару напрямків, куди оркам доведеться різко перекидати свої резерви. Щось приблизне організували орки в районі Куп'янська, щойно у нас почалися успіхи в Запоріжжі", - акцентують воїни 46-ї бригади.

"Йде гра резервів. Хто їх перший використає неправильно - той і програє літню кампанію", - роблять висновок наші захисники.

Як повідомлялося, окупанти намагаються зміцнити другу і третю лінію оборони.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті