Генерал Тарнавський: Сили оборони просуваються на Таврійському напрямку, втрати ворога різко зросли

Сили оборони успішно просуваються на Таврійському напрямку. Про це 7 жовтня повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія Олександр Тарнавський у Телеграмі.

"На Таврійському напрямку маємо просування північніше Копанів та Новопрокопівки. Втрати ворога різко зросли. Знищено РСЗВ БМ-27 Ураган", - написав він.

За даними пресцентру Сил оборони цього напрямку, втрати ворога за добу склали 338 осіб та 52 одиниці військової техніки. Також знищено склад боєприпасів та один важливий об'єкт противника

Водночас Генштаб ЗСУ поінформував, що підрозділи угруповання "Таврія" На Авдіївському та Мар’їнському напрямках відбили 10 атак російських загарбників в районах Мар’їнки та Новомихайлівки. На Шахтарському напрямку українські воїни зупинили атаки ворога біля Вугледара, Золотої Ниви, Старомайорського та північніше Приютного.

Як повідомлялося, Сили оборони відбили у ворога території на Таврійському напрямку, знищено майже дві з половиною сотні окупантів.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті