В окупованих Токмаку та Мелітополі пролунали гучні вибухи

Гучні вибухи пролунали в тимчасово окупованих Мелітополі й Токмаку Запорізької області пізно увечері 11 червня. Про це повідомляють місцеві пабліки. 

У Токмаку попередньо вибухи пролунали на півночі міста. В мережі пишуть, що спостерігається детонація.

У Мелітополі вибухи, як повідомляють місцеві ЗМІ, було чути у районі Нового Мелітополя та Юрівки.

Як повідомляють українські партизани з "Атеш", в Мелітополі був дуже сильний "приліт", і це не вороже "Пе-Ве-О". "Атеш" додає, що у місті були ще вибухи.

Нагадаємо, у Силах оборони Таврійського напряму заявили, що російські окупанти мають значні втрати на Новопавлівському напрямку на межі Донецької та Запорізької областей, та перебувають в активній обороні.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті