У Силах оборони Таврійського напряму розповіли, у якому стані перебувають окупанти

Російські окупанти мають значні втрати на Новопавлівському напрямку на межі Донецької та Запорізької областей, та перебувають в активній обороні. Про це в ефірі "Еспресо" заявив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку, капітан Валерій Шершень.

"Ворог веде передислокацію і посилює ті напрямки, де очікує прориву з нашої сторони. Лінія активна, рухлива. Росіяни, якщо говорити про Запорізький напрямок, перебувають в активній обороні. Наприклад, на Новопавлівському напрямку противник намагається не допустити просування наших підрозділів. Подекуди намагається відновити втрачені позиції, такі є. Ворог застосовує резерви для зміцнення своєї оборони. У них на Запорізькому напрямку - значні втрати. У районі населених пунктів Благодатне, Сторожове, Врожайне", - розповів він.

Як повідомлялося, окупанти підірвали дамбу біля села Новодарівка Запорізької області. 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті