В Офісі президента розповіли про настрій окупантів у Криму

У тимчасово окупованому Криму продовжують посилюватися панічні настрої. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону 27 вересня.

"Щоб компенсувати свої панічні настрої, вони завжди говорять про те, що ми зараз зайдемо кудись, щось будемо робити і так далі. І ці панічні настрої у Криму будуть поступово розвиватися", - зазначив Подоляк.

Він додав, що рф погрожує всьому світу тому, що пожиттєво знаходиться в панічних настроях.

За його словами радника, росіяни вже розуміють, що повітряний простір Криму вже не так потужно контролюється, тож їм доводиться жити в очікуванні атак.

Подоляк додав, що перерізання ключового напрямку забезпечення російського окупаційного угруповання є однією зі стратегічних завдань для України.

Як повідомлялось раніше, у ГУР розповіли про гнітючу атмосферу серед росіян у Криму після операції "Крабова пастка".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті