Дітей-ВПО з Гірської громади Луганщини запрошують на відпочинок у туристично-оздоровчий комплекс на Івано-Франківщину

Діти-переселенці з Гірської громади Луганської області можуть оздоровитися на Івано-Франківщині у червні-липні. Про це повідомила Гірська МВА на своєму сайті 15 травня.

"До уваги батьків дітей (осіб, які їх замінюють) Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області! Розпочато прийом заяв на оздоровлення дітей в літку 2024 року", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що міською адміністрацією з метою виконання "Програми оздоровлення та відпочинку дітей Гірської міської територіальної громади на 2022-2025 роки в новій редакції", затвердженої розпорядженням начальника Гірської МВА від 26. 02. 2024 №42, проведена процедура закупівель путівок на отримання послуг з оздоровлення та відпочинку відповідно до вимог Закону України "Про публічні закупівлі". 

"За результатами торгів переможцем  визначено ТОВ Туристично-оздоровчий комплекс "Едельвейс", з яким укладено договір на проведення оздоровлення дітей в літку 2024 року", - сказано в повідомленні МВА.

Зазначається, що комплекс "Едельвейс" знаходиться в гірській місцевості за адресою: Івано-Франківська обл., Яремчанська громада, Надвірнянський район, с. Микуличин, вул. Грушевського, 3 А. 

"Едельвейс" є закладом вищої категорії та відповідає Державним санітарним нормам і правилам для дитячих оздоровчих закладів. На території облаштовані два сховища на випадок повітряної тривоги, що вміщують всіх дітей та обслуговуючий персонал, заклад гарантує забезпечення евакуаційним транспортом у разі такої необхідності.

Діти будуть проживати у стаціонарних двоповерхових цегляних корпусах у кімнатах по 2, 3, 4, 5 осіб. Санвузли (туалети, умивальники, душові кабіни, кімнати гігієни для дівчат) знаходяться на поверсі спального корпусу. В закладі є цілодобова подача гарячої води з власної котельні а також централізоване водопостачання з власної свердловини та каналізоване водовідведення.

Діти забезпечуються п'ятиразовим харчуванням відповідно до Примірного меню, розробленого згідно Постанови КМУ від 24-03-2021 №305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку", сухим пайком та водою на час тривалих екскурсій.

Оздоровчі зміни відбудуться у два заїзди: з 18 червня по 8 липня 2024 року та з 9 по 29 липня 2024 року. Тривалість кожної зміни - 21 день.

 З переліком документів, необхідних для отримання послуг з оздоровлення та відпочинку, а також іншою інформацією щодо отримання путівок можна ознайомитись на сайті Гірської МВА.

Раніше повідомлялось, що до Лисичанського малого групового будинку на Кіровоградщині влаштували нового вихованця - трирічного Дмитра, позбавленого батьківського піклування.

Статті

Донбас
09.06.2024
18:14

"Як ми до такого докотилися? Боляче на ту «республіку» дивитися". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу більше нагадували збірку цитат і афоризмів. Автором брехливих і багаторазово повторених «крилатих виразів», типу «ми не напали - ми захищалися», була одна-єдина людина - російський диктатор Путін. Що...
Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Всі статті