Удар по вузлу зв’язку Чорноморського флоту РФ у Севастополі: оприлюднені супутникові знімки

З’явились супутникові знімки наслідків ракетного удару по вузлу зв’язку Чорноморського флоту РФ у Севастополі, - пише ТГК "Схеми".

Супутник Planet Labs зафіксував, що внаслідок ракетних ударів Збройних сил України була уражена одна з будівель по вулиці Рудневій у місті Севастополь.

За повідомленням  Збройних сил України, вранці 24 березня ними був нанесений ракетний удар по вузлу зв’язку Чорноморського флоту РФ.

"Порівнюючи супутникові знімки цієї місцевості за 21 та 24 березня видно, що після ракетного удару провалився дах будівлі. Поряд з будівлею також видно автомобілі пожежних служб", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, увечері 23 березня російські окупанти оголосили повітряну тривогу та заявили про нібито роботу ППО у тимчасово окупованому Криму. 

Станом на 22:20 було відомо про численні вибухи у Севастополі - у районі мису Фіолент та Козачої бухти. Гучно було також в районі аеродрому Бельбек. 

Як повідомлялося, щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow прилетіли увечері 23 березня у головний вузол зв'язку Чорноморського флоту росії.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті