У Дніпрі оголошено траур: росіяни-виродки знову вгатили по житловому будинку ракетою Х-22, яка призначена для знищення авіаносців 

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив про оголошення трауру у місті через ракетний удар рашистів по величезному багатопід'їзному будиноку на вул.Вокзальній. Він також пояснив, що росіяни вдарили ракетою Х-22, яка призначена для знищення авіаносців, і каже, що "дивом кількість жертв не вимірюється десятками". 

"Шановні дніпряни, повідомляю, що розпорядженням міського голови завтра у Дніпрі оголошено траур", - пише він.

За уточненою інформацією, загинуло 7 осіб, у тому числі 2 дитини. 26 людей постраждали, із них 1 дитина.

"Стисло поясню, що сталося та чому ми воюємо з країною-терористом і військовими злочинцями. Виродки знову вгатили по житловому будинку ракетою Х-22. Зброєю, що призначена для знищення авіаносців. Ця ракета має інерційну систему наведення та обирає у відкритому океані великий обʼєкт. Коли йде ескадра бойових кораблів, то вона шукає найбільшу ціль – тобто авіаносець. Тому останнього разу Х-22 влучила у величезний будинок на Перемозі, 118, а також по ТРЦ «Амстор» у Кременчуку. У будь-якому випадку, використовувати такі ракети для обстрілів міст та житлової забудови – це свідомий військовий злочин", - зазначив Філатов.

"Буквально диво, що кількість жертв не вимірюється десятками, як коли вони вбили у Дніпрі 46 людей, а є порівняно невеликою. Але за кожного вбитого та скаліченого росією буде справедлива помста", - пообіцяв мер міста.

У ДСНС також повідомили, что на Дніпропетровщині триває ліквідація наслідків атаки рф.

"На місцях ударів працюють 10 психологів ДСНС. Допомагають і підтримують. Загалом психологічну допомогу отримали 63 особи", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, рашисти вкотре обстріляли ракетами Дніпро вранці 19 квітня.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті