Рятувальна операція у Нью-Йорку на Донеччині припинена через обстріли. Під завалами можуть бути люди

Рятувально-пошукова операція у Нью-Йорку Донецької області, по якому рашисти вдарили чотирма авіабомбами 15 січня, тимчасово припинена через нестабільну оперативну ситуацію станом на вечір 16 січня. Про це повіомила Національна поліція України в Телеграм, розмістивши відео наслідків удару. 

"Наразі у зв’язку з нестабільною оперативною ситуацією рятувально-пошукова операція тимчасово припинена. Прилегла територія постійно піддається масованим ворожим обстрілам, що унеможливлює проїзд спецтехніки на місце події. Роботи продовжаться після стабілізації ситуації", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що трьох людей врятували парамедики поліції Донеччини після авіаудару по Нью-Йорку. На місці обстрілу були розгорнуті роботи щодо розбору завалів, під якими можуть перебувати п'ятеро людей. 

"Парамедики поліції обійшли постраждалий район та з'ясували, хто потребує допомоги. Внаслідок авіаудару осколкових поранень зазнали троє місцевих жителів - 62-річна жінка та двоє чоловіків - 66 і 68 років. Надавши постраждалим першу медичну допомогу, правоохоронці доставили їх у лікарню Костянтинівки", - повідомляє також Нацполіція. 

Одна з авіабомб влучила у дворі між багатоповерховими будинками та не розірвалася. Всіх мешканців з прилеглої території поліцейські евакуйовували до безпечного місця. 

Раніше повідомлялось, що в Нью-Йорку на Донеччині внаслідок обстрілу троє людей поранено, ще 5 перебувають під завалами.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті