Росіяни незначно просунулись в районі Кремінної на Луганщині - ISW

Російські окупанти просунулись в районі Кремінної в Луганській області. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) від 11 квітня.

"Російські війська нещодавно підтвердили просування в районі Кремінної на тлі триваючих позиційних боїв у цьому районі 11 квітня. Геолоковані кадри, опубліковані 10 квітня, показують, що російські війська незначно просунулися на схід від Тернів (на захід від Кремінної)", - йдеться у звіті.

Зазначається, що наразі мета росії - захопити решту Луганської області та просунутися на захід, у східну частину Харківської області та північну частину Донецької області.

Раніше повідомлялось, що росіяни били з авіації по Стельмахівці й Макіївці на Луганщині та продовжили тиск на Білогорівку.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті