Олігархи РФ цього року розбагатіли на $32 мільярди

Російські мільярдери з початку року розбагатіли на $32 млрд. Про це повідомляють опозиційні в РФ телеграм-канали.

"Найактивніше капітал збільшив засновник ЛУКОЙЛу Вагіт Алекперов - його статки зросли на $5,9 млрд, сягнувши позначки в $21,3 млрд.", - ідеться в повідомленні.

Далі йдуть співвласник "Новатека" Леонід Міхельсон (+$2,7 млрд, статки $27,4 млрд) і власник НЛМК Володимир Лісін (+$4,9 млрд, статки $24,8 млрд).

Найбагатшою людиною росії залишається основний співвласник "Норникеля" Володимир Потанін. Його капітал збільшився на $1,23 млрд, досягнувши $29,8 млрд.

Як повідомлялося, десятки найбагатших росіян постачають армію для війни проти України.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті