Одіозна прихильниця Трампа і теорій змови лякає американців українським урядом, який "страчує християнських священиків"

Російська пропаганда як голос американських політиків поширює коментар одіозної конгресменки Маржорі Тейлор Грін, яка звинувачує український уряд у... гоніннях на християнство та у стратах християнських священиків. Відео ролик з її абсурдними заявами з російськими субтитрами активно поширюється в російському сегменті соціальних мереж.

Маржорі Тейлор Грін - американський ультраправий політик, конгресменка від штату Джорджія, прихильниця Дональда Трампа і теорій змови. Прославилася вимогою вимагала страти видних політиків-демократів. Є послідовним противником будь-якої допомоги Україні. Через її неадекватні політичні ініціативи Палата представників проголосувала за усунення Грін з усіх постів у комітетах Конгресу.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті