Звернення путіна без пояснення причин перенесли, а його прес-секретар перестав виходити на зв'язок

У РФ анонсоване на вечір, 20 вересня, звернення президента путіна кілька разів переносили, в результаті повідомили, що він виступить завтра, 21 вересня. Про це заявив політолог Сергій Марков.

Спочатку виступ російського диктатора, призначений на 21.00, переносили на одну годину. Потім з'явилися повідомлення, у тому числі політолога Маркова, якого вважають близьким до кремля, що звернення путіна вирішили відкласти на середу, 21 вересня.

При цьому пропагандистські канали Russia Today та "Перший канал" видалили анонси про виступ путіна. А його прес-секретар Дмитро Пєсков перестав виходити на зв'язок із журналістами, пише "Комсомольська правда".

Пізніше стало відомо, що звернення путіна покажуть в проміжку між 9-10:00 за києвським часом. А Forbes з посиланням на джерела в Кремлі повідомив, що записане путіним звернення буде показано 21 вересня, коли "прокинеться Далекий Схід".

Нагадаємо, раніше США заявили, що не визнають домагання росії в Україні.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті