На Херсонщині у разі масованого обстрілу готують евакуацію цивільного населення

У разі масованого обстрілу Херсонської області росіянами місцева влада готує  превентивні заходи з евакуації цівільного населення. Про це заявив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін 29 квятня у відеозверненні.

"Шановні мешканці Херсонщини! Останніми днями ми бачимо, що ворог посилив обстріли не тільки Херсонщини, а й всієї України. Гинуть українці, цілі родини, діти… Я не можу допустити, щоб постраждали херсонці. Тому дав доручення завчасно опрацювати шляхи евакуації цівільного населення у разі масованого обстрілу області", - посник Прокудін.

За його словами, визначені безпечні маршрути, є автотранспорт, місця тимчасового проживання людей, запезпечення їх ліками, їжею та всім необхідним, складаються списки маломобільних осіб та багатодітних родин. Інформація доведена до всіх представників місцевої влади та при необхідності цей план буде втілюватися.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті