Кількість загиблих у Чернігові зросла до 9 людей, ще понад 20 поранено. Містян закликають здати кров

Росіяни вранці 17 квітня вдарили по густонаселеному району Чернігова, у результаті чого загинули 9 людей. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус  у ефірі телемарафону.

 "Пошуково-рятувальна операція триває. Можу казати зараз про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. І понад 20 поранених. Нндається медична допомога. Стоврено штаб, рятувальники працюють", - сказав він.

Знищено десятки одиниць транспорту, пошкодшена соціальна інфраструктура, пошкодшено багато багатоповерхових будинків.

"Ми закликали всіх прийти здати кров в Центр крові" - наголосив він.

Як повідомлялося, 17 квітня  Чернігові пролунали вибухи у середу, 17 квітня. Влада повідомляла про про жертв і поранених. Наразі  у місті потрібна кров, особливо донори з негативним резус-фактором.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті