Дві червоні картки та шість голів на двох: "Кривбас" та "Шахтар" видали яскравий матч в УПЛ

В матчі 4-го туру чемпіонату України з футболу донецький "Шахтар" втратив очки у протистоянні із "Кривбасом". 

"Гірники" забили два швидких гола: на 8-й хвилині відзначився Олексій Кащук, а за 10 хвилин Дмитро Криськів подвоїв перевагу команди. "Кривбас" швидко відіграв один м'яч зусиллями Хомченовського, але перед самою перервою пропустив ще раз - Криськів оформив дубль. Щоправда, господарі знову швидко скоротили відставання - Олег Кожушко замкнув на дальній стійці простріл Дібанго з лівого флангу.

У другому таймі "Кривбас" зрівняв рахунок - Бескоровайний замкнув флангову подачу від Задераки. Хтозна, як би розвивалися події далі, але на 73-й хвилині господарі залишилися в меншості - Хомченовський грубо зіграв проти Назарини і отримав пряму червону картку.

Розіграти чисельну більшість "Шахтар" не зміг, бо вже за 12 хвилин сам залишився вдесятьох: Артем Бондаренко сфолив на Дібанго і так само побачив перед собою червоний прямокутник.

Фінальний свисток зафіксував нічию - 3:3.

Чемпіонат України з футболу. 4-й тур

"Кривбас" (Кривий Ріг) - "Шахтар" (Донецьк) - 3:3

Голи: 0:1, Кащук, 8; 0:2, Криськів, 18; 1:2, Хомченовський, 24; 1:3, Криськів, 42; 2:3, Кожушко, 44; 3:3, Бескоровайний, 64.

Як повідомлялося раніше, Шахтар переміг Олександрію у 3-му турі УПЛ.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті