Чеська компанія з 1 червня відкриває автобусне сполучення між Остравою і Львовом

Чеська компанія Leo Express з 1 червня відкриває автобусне сполучення між Остравою і Львовом. Про це повідомляє "Чеське радіо".

Зазначається, що наразі ця компанія вже пропонує автобусне сполучення між Мукачевом і словацькими Кошицями, де можна пересісти на потяг між Кошицями і Прагою. "На наявному автобусному маршруті з Кошиць до Мукачева ми бачимо велику зацікавленість, особливо влітку рейси всі розпродані, і ми подаємо додаткові автобуси", - сказав про рішення відкрити маршрут до Львова через Польщу речник компанії Leo Express Еміл Седларжик агентству ČTK.

Автобуси будуть виїжджати з Острави щодня о 18.45; потяг із Праги прибуває до Острави о 18.24. До Львова автобус прибуватиме наступного дня о 5.30.

Зі Львова автобус виїжджатиме о 21.30 і прибуде до Острави наступного дня об 11.50. Відтак о 12.14 із Острави вирушає потяг до Оломоуцу, Пардубиць і Праги.

Ціни квитків на автобус починаються з 209 крон, але залежать від дня тижня, заповнення автобуса, а головне - від того, наскільки наперед їх купувати. Маршрут відкривається 1 червня, але квитки наявні на сайті Leo Express уже нині, йдеться у повідомленні.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті