За перший тиждень обов'язкової евакуації з Донеччини вдалося вивезти понад 2 тисячі людей

За перші 7 днів обов'язкової евакуації цивільного населення з Донеччини вдался вивезти понад 2 тисяч людей. Про це повідомляє Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України в Telegram 6 серпня.

"Розпочалась обов’язкова евакуація цивільного населення з Донеччини, оголошена Урядом. За перший тиждень евакуйовано понад 2 тис. громадян, серед яких жінки, діти, літні та маломобільні люди. Дехто з громадян евакуюється навіть зі своїми домашніми улюбленцями. Нагадаємо, Координаційний штаб по евакуації з Донеччини очолює віцепрем’єр Ірина Верещук", - зазначають у міністерстві.

Як повідомлялся, уряд України запровадив обов’язкову евакуацію мешканців неокупованих районів Донецької області перед початком опалювального сезону. Посадовці застерігали, що на територіях бойових дій найімовірніше не буде опалювання, газу й електрики.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті