З’явились два відео пожежі будівлі школи в Лисичанську внаслідок нічного обстрілу – від окупантів і від мешканців

У мережі з’явились два відео пожежі у будівлі школи в окупованому Лисичанську, яка виникла внаслідок влучання в ніч на 27 липня. Одне відео знято окупаційним ресурсом вже вдень, друге – місцевими мешканцями безпосередньо після обстрілу, вночі. Обидва відео опублікував Телеграм-канал "Трибун" 27 липня.

"Окупанти повідомляють про обстріл Лисичанська. В результаті майже повністю знищене приміщення школи. Цивільних жертв немає, – пише "Трибун" стосовно відео, знятого окупантами. – Росіяни зауважили, що були використані касетні боєприпаси. Перевірити цю інформацію наразі неможливо".

Зазначається, що, попередньо, на відео будівля школи №24.

Щодо відео, знятогот місцевими мешканцями – жінка за кадром каже, що там жили біженці.

"А пропагандисти заявляють, що біженці "чудом выехали за день до обстрела", – пише "Трибун". – Зараз ми можемо тільки здогадуватися, хто ж там все-таки проживав насправді".

Раніше були опубліковані свіжі фото зруйнованого обстрілами окупантів Лисичанська.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті