З окупованого Старобільська повідомляють про ліквідацію колаборанта Валерія Чайки

В окупованому Старобільську Луганської області 1 квітня спрацював саморобний вибуховий пристрій, закладений у автівку місцевого колаборанта Валерія Чайки. За попередньою інформацією, колаборант загинув. Про це повідомили Телеграм-канали "ОПЕРАТИВНИЙ ІНФОРМ" та "Трикутник".  

"Старобільськ. Повідомляють, що внаслідок вибуху загинув Чайка Валерій Григорович (зрадник України та посібник терористів). При спробі від'їхати від будинку творчості, де він працював останнім часом, його автомобіль вибухнув", - пише "Трикутник".

Відео, яке опублікував "ОПЕРАТИВНИЙ ІНФОРМ", підтверджує, що автівку підірвали біля Будинку творчості (як повідомляв "ОстроВ", в районі інституту).

"ОПЕРАТИВНИЙ ІНФОРМ" уточнив, що в автівці спрацював саморобний вибуховий пристрій. 

На фото - Чайка (в окулярах), праворуч від нього - колаборант Чернєв

Раніше повідомлялось, що за матеріалами СБУ 15 років тюрми загрожує "регіоналам", які очолюють окупаційну адміністрацію Старобільського району, включаючи Валерія Чайку. До 2014 року Чайка обіймав посаду заступника голови Старобільської райдержадміністрації. Коли почалось повномасштсбне російське вторгнення, він, вже будучи пенсіонером, обійняв одну з посад в окупаційній адміністрації району.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті