В Офісі президента заперечили чутки про "розкол" між Зеленським і Залужним

Жодного розколу між президентом України Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним немає. Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, - передає LIGA.net.

Подоляка запитали, чи є розкол між політичним та військовим керівництвом країни, про який, зокрема, стверджувало видання The New York Times після критики публікацій головнокомандувача ЗСУ.

"Немає жодних мотивів для того, щоб між військовим і політичним керівництвом був якийсь там не те щоб розкол, а навіть якісь, скажімо, непорозуміння. Це неможливо на цьому етапі війни, тому що і ми з вами, і, безумовно, політичне керівництво, і, безумовно, військове керівництво свідоме того, що в цій війні немає сьогодні компромісу, заради якого можна було б там про щось домовлятися з РФ", - сказав він.

За словами Подоляка, засідання щодо потреб армії, ситуації на фронті та військової допомоги партнерів щодня проходять за участю Зеленського та Залужного.

Як повідомлялося, у Зеленського порадили військовим не коментувати ситуацію на фронті після інтерв'ю Залужного.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті