Українська авіація ліквідувала два пункти управління та два артпідрозділи окупантів

Авіація Сил оборони протягом доби 6 разів атакувала скупчення сил противника, також ліквідовано 2 пункти управління, 2 артилерійські підрозділи і радіолокаційну станцію ворога. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних сил України 11 червня.

"Авіація сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби вразили 2 пункти управління, 2 артилерійські підрозділи на вогневих позиціях і радіолокаційну станцію противника", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, партизани біля Мелітополя підірвали залізничний міст, яким окупанти постачали техніку з Криму. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті