У Краматорську починають нову реєстрацію на гумдопомогу для переселенців і родин з дітьми

Гуманітарний штаб Краматорська 3 січня починає реєстрацію на новий етап видачі гуманітарної допомоги від благодійних організацій. Про це повідомила пресслужба Краматорської міської ради у Телеграмі.

Зазначається, що тепер родини з дітьми отримуватимуть допомогу за окремою формою. Її можуть заповнювати виключно батьки дитини (або особа, яка має офіційну опіку над дитиною) – бабусі та дідусі заявку не подають.

Всі інші вразливі групи населення мають заповнити спеціальну форму для отримання гумдопомоги. На неї, як і раніше, можуть розраховувати мешканці Біленьківського, Шабельківського, Красноторського, Дмитрівського, Ясногірського  старостинських округів та всіх районів Краматорська.

У разі, якщо немає можливості самостійно заповнити форму, рекомендують звернутися за допомогою до операторів на наступних локаціях: міська дитяча бібліотека – вул.Паркова,14 бібліотека-філія №17 ім. А. Чехова – вул. Велика Садова, 62 бібліотека-філія №19 ім. М. Рибалка – вул. Біляєва, 121а.

Як повідомлялося, на Донеччину повернулися понад 220 тис жителів, які евакуйовувалися з 24 лютого 2022 року.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті