У Чорному морі на російській міні підірвалося цивільне судно під прапором Панами

 В Чорному морі стався підрив на ворожій морській міні цивільного судна під прапором Панами, яке прямувало під завантаження зерном до одного з дунайських портів. Про це повідомляють Сили оборони Півдня України у Телеграм 28 грудня.

"Судно втратило хід і керування, на верхній палубі виникла пожежа. Для уникнення затоплення капітан зафіксував судно на мілині", - зазначається у повідомленні.

Катери Морської охорони та пошуково-рятувальної служби доставили медиків на борт та негайно надали допомогу екіпажу.

При огляді судна та опитуванні капітана було виявлено двох моряків, які отримали поранення.

"Одному надано допомогу на місці, другого пораненого для дообстеження у супроводі медиків доправили до найближчої лікарні. Його стан задовільний", - додали у Силах оборони Півдня.

До судна спрямовані буксири для зняття з мілини і доставки в порт.

Нагадаємо, що російська ракета влучила в надбудову цивільного судна під прапором Ліберії.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті