Ситуація на Чернігівщині контрольована. Проривів кордону чи наступу на півночі України немає

Проривів державного кордону, а також наступальних дій РФ чи Білорусі на півночі України немає, ситуація у Чернігівській області повністю контролюється Україною. Про це повідомили Оперативне командування "Північ" у Facebook та голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у своєму Телеграм-каналі після 12:00 10 жовтня.

"Ситуація в Чернігівщині станом на зараз повністю контрольована, – пише ОК "Північ". – Проривів чи наступальних дій з боку території Білорусі та росії не зафіксовано".

Підкреслюється, що Сили Оборони продовжують виконувати свої обов’язки та готові до будь-якого розвитку подій.

"Станом на зараз ділянка Державного Кордону України на території області контрольована, – написав Чаус. – Безліч дзвінків і повідомлень про "запеклі бої". Не розганяйте паніку".

Він наголосив, що "якщо хтось піде – зустрінемо гідно".

Зазначається, що мешканців прикордонних регіонів закликають всіх мешканців міста та області залишатися в укриттях, адже загроза ще не минула.

Раніше повідомлялось, що рашисти обстріляли прикордонні регіони Чернігівської області.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті