Російські "воєнкори" пишуть про ще один подбитий Іл-22М, який зміг приземлітися

Російський літак Іл-22М був сьогодні підбитий, але зміг приземлиться в Анапі. Про це пишуть російські "воєнкори" 23 лютого.

Їхні повідомлення в соцмережах з'явилися відразу після інформації про збитий над Азовським морем А-50, який розбився в Канівському районі Краснодарського краю. За версією росіян, літаки підбили "свої, з окупованого Маріуполя".

Водночас, за інформацією нардепа Юря Мисягіна, бойову операцію по виявленню та знищенню розробили та провели фахівці Головного Управління Розвідки та Повітряних Сил України!

 

Як повідомлялося, за інформацією Мисягіна, А-50 був збитий над Канівським районом Краснодарського краю російської федерації.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті