Російські пропагандисти підтвердили, що метою ракетного удару по Чернігову була виставка дронів

Російська пропагандистська агенція РИА Новости з посиланням на "джерело, знайоме із ситуацією" повідомила, що метою удару в Чернігові був "збір військових фахівців ЗСУ з бойових дронів". 

Джерело російських пропагандистів повідомило, що удар по Чернігову припав на "місце збору військових фахівців ЗСУ з бойових дронів, яке було замасковане під фестиваль "Люті пташки".

Джерело також надало "копію запрошення" на цей захід.

Пропагандисти стверджують, що захід "спеціально маскувався під "фестиваль дронів"", оскільки організатори рекомендували не надягати військову форму". 

При цьому на захід заборонено було приносити зброю. 

Також організатори наголошували, що захід є закритим, містить чутливу для обороноздатності України інформацію (представлено розробки).

Також вони наголошували, що "більшість учасників – чинні військові", тому знімати чи фотографувати учасників можна лише за їхньої попередньої усної згоди.

РИА Новости опублікувало коротке відео моменту "прильоту" до чернігівського драмтеатру, зняте неназваною людиною.

Нагадаємо, у міськраді Чернігова заявили, що не давали дозволу на проведення виставки дронів, під час якої РФ нанесла ракетний удар. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті