РФ направила додаткові сили Росгвардії на окуповані території

В ході підготовки до “виборів” на тимчасово окупованих територіях росіяни направили в захоплені регіони додаткові сили Росгвардії. Про це у Телеграм повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС) 29 січня. 

"Поліцаї мають забезпечити безпеку колаборантам з “виборчих дільниць”, а також для обходу українців під час “волевиявлення”. Росіянам важливо малювати явку на “виборах”, тому вони дозволили голосувати за місцем проживання", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначають у ЦНС, таким чином Росгвардія буде займатись примусом українців голосувати за російського диктатора путіна, а також охороняти зрадників.

Нагадаємо, росія для посилення окупації перекинула на Донеччину нові полки Росгвардії. 

Як повідомлялося, РФ посилює боєздатність Росгвардії та залучає інші ПВК. 

Також повідомлялося, що у громадах окупованої Луганщини Росгвардія шукає родичів українських військових та силовиків

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті