"Погода покращується". Просування ЗСУ на Луганщині може прискоритись - Гайдай

Просування ЗСУ на Луганщині може прискоритися через покращення погодних умов. Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону 30 жовтня.

"Траса між Сватовим та Кремінною – під вогневим контролем ЗСУ, тепер росіяни не можуть швидко отримати підкріплення та нові боєкомплекти на цих ділянках фронту", – повідомив він.

За його словами, навколо Кремінної та Сватового заміновано майже все – береги річок, дороги, мости.

Натомість, зазначає Гайдай, просування ЗСУ на Луганщині може прискоритися.

"Погода зараз покращується, дощі закінчуються, тому ми сподіваємося, що просування ЗСУ, яке є, не тільки не зменшить темп, а й, навпаки, прискориться. Ми зі свого боку вже готові заходити до деокупованих населених пунктів", - зазначив Гайдай.

Як повідомлялося раніше, рашисти підірвали міст через Красна річку в Луганській області.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті