"Народу понагнали много, толку нету" - окупант висловився про мобілізацію та відступ росіян (перехоплення ГУР)

Російський окупант, який воює проти України на Херсонському напрямі, розповів дружині про відступ і про те, що від оголошеної в росії мобілізації немає жодного сенсу. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови рашиста з дружиною, опубліковане Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони України 17 жовтня.

"Зараз ми відкотились, – каже він. – Стирчимо в лісі. Ані води, ані зв’язку".

Дружина розповідає йому про те, що знайомі мобілізовані вмирають від серцевих нападів, а він – про те, що від мобілізації немає користі: "Народу понагли много, толку нету".

Раніше було опубліковане перехоплення розмови окупанта з дружиною, в якому він розповідав про принцип роботи російських "заградзагонів": зеків розстрілюють "чмобіки", а тих – регулярні війська.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті