Матеріал "ніочьом": Ігнат емоційно спростував інформацію видання Newsweek про перебування F-16 в Україні

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат на своїй сторінці у Facebook 27 грудня спростував інформацію видання Newsweek про перебування винищувачів F-16 в Україні.

"Американське видання Newsweek опублікувало матеріал "ніочьом" із неймовірними припущеннями про перебування F-16 в Україні і навіть їх ІМОВІРНУ причетність до знищення шести російських літаків. Це неабиякий шанс для хайпу наших телеграм-каналів та різних медіа, яким плювати на власну репутацію: "Винищувачі F-16, ймовірно, вже знаходяться в Україні, - Newsweek, з посиланням на джерела в США". Серйозно?! Для чого тоді я учора 23 рази вмикався в прямі ефіри українських та іноземних медіа, аби розповісти про р@шистський корабель і спростувати ідіотські російські заяви про знищення F-16, а також про недоцільність їх перебування в Україні на даному етапі? Дайте спокій!" - написав Ігнат.

Він також опублікував посилання на матеріал Newsweek і закликав переконатись, що "матеріал висмоктаний з пальця".

"Для кого не переконливо, ось посилання на Newsweek, де очевидно, що матеріал висмоктаний з пальця. Хто не володіє англійською, використовуйте гугл-транслейтер! Бажаю успіху!" - написав Ігнат.

Раніше повідомлялось, що перші українські пілоти пройшли базову підготовку до польотів на F-16.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті