Лісова пожежа на Луганщині дісталась Олександрівки й Боровеньків

Лісова пожежа, яка триває на окупованій Луганщині з кінця березня, дісталась населених пунктів Олександрівка й Боровеньки станом на 13 квітня. Про це свідчать знімки NASA FIRMS, про це повідомляють місцеві Телеграм-канали.

"Протягом кількох днів на околицях Сєвєродонецька вирують лісові пожежі з основним осередком між Олександрівкою та Боровеньками", - пише Телеграм-канал "Донбасс. Важно".

"Сєвєродонецьк. На в'їзді до міста", - підписав "Трикутник" фото лісу, опубліковані 1 квітня.

Раніше повідомдялось, що в районі окупованих Сєвєродонецька, Смолянинова й Воронова станом на 2 квітня третій день тривала лісова пожежа.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті