Кількість тих, хто працює в ключових галузях Луганської області, за період з 2014 року зменшилася більш ніж у чотири рази

Кількість працюючих у ключових галузях Луганської області з 2014 року зменшилася більш ніж у чотири рази. Такий висновок можна зробити зі слів колаборанта з Луганської області Костянтина Бутримова, який обіймає посаду "заступника голови Федерації професійних спілок ЛНР". 

"На сьогодні Федерація профспілок Луганської народної республіки об'єднує близько 200 тисяч працівників усіх ключових галузей. Шахтарі, аграрії, вчителі, металурги, лікарі", - заявив Бутрімов в агітаційному ролику за путіна.

Водночас, чисельність зайнятого населення Луганської області у 2014 році становила 877,6 тисяч осіб. Такими є дані Національного інституту стратегічних досліджень.

Крім того, протягом 2013-2016 років кількість підприємств, розташованих у Луганській області, зменшилася на 71%. Такі дані у травні 2018 року озвучив експерт ГО "Український інститут майбутнього" Ярослав Пилипчук

Цікава і сама особистість колаборанта Констатніна Бутримова, який закликає голосувати за людину, що знищила промисловість Луганської області та мирне життя Донбасу.

Свою кар'єру він починав у Кадіївці викладачем української мови та літератури в школі №8, пропагуючи український патріотизм. Потім був інспектором міського відділу освіти і директором школи №29. Згодом опинився головою профспілки Стахановського вагонобудівного заводу.  

Раніше повідомлялося, що колаборантку з Луганська Зінаїду Надьон викрили на фінансуванні окупаційної адміністрації та бойовиків "ЛНР".

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті