Фінляндія має намір знову повністю закрити кордон із РФ: їдуть мігранти

Уряд Фінляндії планує знову повністю закрити прикордонні переходи з РФ. Про це повідомила низка фінських ЗМІ 14 грудня, пише "DW Главное".

"За наявними даними, це пов'язано з тим, що на КПП Ніірала і Ваалімаа, які було відкрито 14 грудня, з російського боку знову почали прибувати прохачі притулку", - ідеться в повідомленні. 

Як пише фінське видання Yle з посиланням на очевидців, до кордону прямують 6-7 автомашин, що перевозять мігрантів, з прикріпленими велосипедами.

Раніше повідомлялося, що Фінляндія не бачить сенсу в переговорах з росією щодо ситуації на кордоні.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті