Фігаро тут, Фігаро там... У четвер Путін одночасно перебував у двох різних місцях - Алксніс

У четвер російський диктатор Путін одночасно перебував у двох різних місцях. На такий просторовий парадокс звернув увагу так званий "чорний полковник" часів СРСР Віктор Алксніс

"Я завжди з недовірою ставився до розмов про двійників Путіна. Але сьогодні виявив ОФІЦІЙНУ ІНФОРМАЦІЮ, яка підтверджує, що це цілком можливо", - написав він у себе в Телеграм.

"Як повідомили російські ЗМІ, сьогодні Путін провів засідання Ради безпеки РФ за участю постійних членів Радбезу. Засідання пройшло в режимі відеоконференції... і згідно з розділом "Події" офіційного сайту Президента, розпочалося 22 червня об 11.55 за московським часом", - аналізує робочий графік Путіна Алксніс. Він підкреслив, що російські ЗМІ вели "пряму трансляцію" цього засідання.

"Уже о 12.15, тобто через 20 хвилин, президент узяв участь у покладанні квітів до Могили Невідомого Солдата в Олександрівському саду. Цих 20 хвилин могло вистачити лише на дорогу від резиденції в Кремлі до Олександрівського саду", - зародилася в нього перша підозра.

"Можна було б припустити, що засідання Радбезу продовжилося після покладання квітів. Але вже о 13.05 Путін відвідав Музей Перемоги, а о 14.50 у нього відбулася зустріч із прем'єр-міністром, главою МЗС Катару Мухаммедом Аль Тані", - продовжив "чорний полковник".

Таким чином, "президент РФ одночасно перебував у двох місцях - на засіданні Ради безпеки РФ і покладав квіти до Могили Невідомого Солдата, а потім відвідував Музей Перемоги", - резюмує він.

Статті

Світ
18.06.2024
10:21

«Доки не дійдемо до польських кордонів...». Російські ЗМІ про Україну

"А яке вони мають право вимагати від нас відкрити Азовське море? Кому збираються забезпечити свободу судноплавства у внутрішньому морі Росії?"
Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Всі статті