Ердоган заявив, що Швеція "має захистити вулиці Стокгольма", а потім думати про НАТО

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, говорячи про процес вступу Швеції до НАТО, сказав, що "Швеція має насамперед захистити вулиці Стокгольма". Його слова опублікував турецький сайт новин TRT Haber 21 серпня.

"Той факт, що протоколи про вступ Швеції до НАТО прямують до парламенту і процес проходить у парламенті швидко, прямо пропорційний виконанню Швецією своїх обіцянок. Наш парламент ухвалить рішення з цього питання, – сказав Ердоган. – Ми не знаємо, як довго це питання буде обговорюватися в нашому парламенті та комісіях, і скільки часу це займе. Насамперед Швеції потрібно захистити вулиці Стокгольма. Якщо вони не захистять вулиці Стокгольма, якщо ці напади на наших святих продовжаться, їм нема про що шкодувати..."

Нагадаємо, що однією з причин такої реакції Ердогана є те, що раніше Стокгольм давав притулок курдським бойовикам, а на вулицях міста були випадки спалювання Корану.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті