Зрадники з Херсона Тамбовцев і Чернишова отримали підозру за депортацію дітей з Миколаївщини

За депортацію дітей з Миколаївщини зрадникам з Херсона Георгію Тамбовцеву і Євгенії Чернишовій СБУ повідомила про підозру. Про це з посиланням на оприлюднені підозри пише Центр журналістських розслідувань 30 березня.

"Євгенія Чернишова, окупаційна "ректорка" Херсонського державного аграрно-економічного університету і Георгій Тамбовцев, заступник начальника окупаційного департаменту молоді та спорту Херсонщини причетні до незаконної депортації дітей з тимчасово окупованого села Новопетрівка Миколаївської області в 2022 році", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що обом зрадникам повідомили підозри в порушенні законів та звичаїв війни. Їм світить від 8 до 12 років позбавлення волі.

Слідчі встановили, що до депортації дітей з Миколаївщини причетні 41-річна Чернишова Євгенія Олегівна, окупаційна "ректорка" Херсонського державного аграрно-економічного університету і 36-річний Тамбовцев Георгій Анатолійович, заступник начальника окупаційного департаменту молоді та спорту Херсонщини.

Рік тому Євгенії Чернишовій СБУ вже повідомила підозру в пособництві державі-агресору.

Раніше повідомлялось, що екскурсії для іноземних "спостерігачів" на незаконних путінських виборах в окупованому Старобільську проводив відомий краєзнавезь Олександр Лук'яненко.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті