Зеленський доручив розробити рішення, щоб вильоти носіїв "Кинджалів" не паралізували країну

Президент Зеленський на ставці доручив розробити рішення, щоб вильоти Міг-31К, які є носіями гіперзвукових "Кинджалів" не паралізували країну. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі 17 листопада.

"Доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв "кинджалів" не паралізували країну на години", - зазначив Зеленський.

Президент заслухав доповідь міністра оборони Рустема Умєрова про потреби українських воїнів у техніці, ракетах, боєприпасах, обладнанні та послугах.

"Реалізація поточних контрактів. Контрактування на наступний рік як із вітчизняним ОПК, так і з закордонними постачальниками. Систематизація очікуваної міжнародної технічної допомоги", - зазначив Зеленський.

Міністр стратегпрому Камишін доповів про поточний стан і перспективи багаторічної ракетної програми, ухваленої ще у 2021 році.

Також командувачі доповіли про стан справ на фронті.

"Ситуація на фронті: Лиман, Бахмут, Авдіївка, Херсонщина. Доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова та Содоля", - повідомив президент.

Як повідомлялось раніше, Зеленський заявив, що РФ готує план дезінформації для розколу українського суспільства, назвавши його "Майдан-3".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті