Якщо РФ не виграє війну проти України, вона застосує ядерну зброю – у Кремлі підтвердили погрози Медведєва

Якщо РФ не виграє війну проти України, вона застосує ядерну зброю. Про це написав екс-президент Росії Дмитро Медведєв у себе в телеграмі, коментуючи можливі поставки Україні нових систем озброєння.

"Завтра на натовській базі Рамштайн великі воєначальники обговорюватимуть нову тактику і стратегію, а також постачання в Україну нового важкого озброєння та ударних систем. І це одразу після форуму в Давосі, де недорозвинені політичні тусовщики як мантру повторювали: "Щоб досягти миру, Росія має програти", - нагадав він.

Медведєв у традиційно хамській формі заявив на адресу світових лідерів, що "жоден з убогих не спадає на думку зробити наступний з цього елементарний висновок: програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної".

"Ядерні держави не програвали великих конфліктів, від яких залежить їхня доля", - відкрито пригрозив екс-президент країни-агресора застосувати ядерну зброю у разі нездатності ЗС РФ здобути перемогу у війні проти України.

Прес-секретар путіна Дмитро Пєсков, коментуючи войовничі заяви Медведєва, повністю погодився з ним. "Це йде у повній відповідності до нашої ядерної доктрини. Читайте ядерну доктрину, жодних протиріч там немає", - підтримав він російського політика-яструба.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті