РФ здійснила ракетний удар по Одесі, є загиблі та поранені

Російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі увечері 29 квітня, є поранені, а також пошкоджені будинки та цивільна інфраструктура. Про це повідомив у Телеграм очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

"За попередньою інформацією, внаслідок російської атаки поранено вісім людей. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури. На місці працюють всі відповідні служби", - написав очільник Одеської ОВА. 

Пізніше Олег Кіпер повідомив, що внаслідок ракетного удару є загиблі. 

"На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинуло двоє людей та собака. 

Ще вісім людей зазнали поранень різного ступеню важкості, серед травмованих і 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу", - повідомив Кіпер.

Як повідомляють місцеві пабліки та Телеграм-канали, після російського удару почалася пожежа у "Замку Гаррі Поттера" - ця будівля належить Національному університету "Одеська юридична академія".

Нагадаємо, увечері 29 квітня РФ атакувала Харків керованими авіабомбами.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті