Медведєв озвучив свою "формулу миру" з 7 пунктів із "капітуляцією" і "возз'єднанням"

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що найбільш реалістичним, на його думку, сценарієм завершення війни є капітуляція України. Про це він написав у Telegram.

Медведєв розкритикував Формулу миру президента Володимира Зеленського та глобальний саміт миру, який має намір провести Швейцарія.

Він заявив, що не бачить готовності Києва до перемовин, тому "єдиний вихід – сконструювати свою, російську формулу, спокійну та цілком реалістичну".

Першим пунктом так званої російської формули миру є капітуляція України, демілітаризація та заборона на створення воєнізованих формувань у майбутньому.

Другим пунктом є визнання міжнародною спільнотою політичного режиму в Україні "нацистським" та подальша "денацифікація" держави.

"Констатація ООН втрати колишньою Україною міжнародної правосуб'єктності та неможливості вступу без згоди Росії будь-яких її правонаступників у військові альянси", - назвав Медведєв третій пункт.

Четвертий пункт – відставка всіх конституційних органів влади України та негайне проведення виборів до тимчасового парламенту самоврядної під егідою ООН території України.

"Ухвалення тимчасовим парламентом законів про виплату всіх належних компенсацій Росії, включаючи виплати родичам загиблих громадян нашої країни та виплати за шкоду здоров'ю поранених. Встановлення порядку відшкодування майнових збитків, заподіяних суб'єктам Російської Федерації", - назвав Медведєв п'ятий пункт своєї "формули миру".

Далі, за задумом Медведєва, тимчасовий парламент має визнати, що вся територія України – це територія Російської Федерації, й ухвалити акт про возз'єднання територій України з РФ.

Сьомий пункт – саморозпуск тимчасового парламенту й визнання ООН акта возз'єднання.

При цьому Медведєв назвав свою "формулу миру" гуманною для всіх.

Нагадаємо, раніше Медведєв "роз'яснив", якого результату РФ може досягти, застосувавши ядерну зброю, згадавши і про "ціну". 

Як повідомлялося, у ЄС порекомендували Медведєву полікувати голову після його заяв про Київ та Одесу.. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті