Медведєв "роз'яснив", якого результату РФ може досягти, застосувавши ядерну зброю, згадавши і про "ціну"

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Мєдвєдєв пояснив, якого результату росія може досягти, застосувавши ядерну зброю. Відповідне відео з його промовою розмістили росЗМІ 5 липня.

"Наша армія сучасна і героїчна, незважаючи на те, що в нашій армії, як і в будь-якій іншій армії, є певні проблеми. Це перше, друге, якби НАТО, насамперед Сполучені Штати Америки та їхні васали, припинили постачати зброю і засоби ураження Україні, то спеціальна військова операція завершилася б за кілька місяців, – сказав Мєдвєдєв. – А якщо вони зараз припинять постачання своєї зброї, то тоді СВО закінчиться за кілька днів. І, нарешті, третє: будь-яка війна, навіть світова війна може бути завершена дуже швидко. У разі, якби був підписаний мирний договір, або зробити те, що зробили американці 1945-го року, коли вони використали свою ядерну зброю і розбомбили два японські міста – Хіросіму і Нагасакі.

Вони дійсно тоді згорнули військову компанію".

Щоправда, Мєдвєдєв підкреслив, говорячи про Хіросіму і Нагасакі: "Ціна – це життя майже 300000 мирних громадян".

Раніше повідомлялося, що Медведєв попередив: повернення росії до "світлого" європейського минулого не буде".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті